Error omschrijving: This installation is forbidden by system policy. Contact your system administrator.

Oplossing: Het groepsbeleid dat deze fout kan veroorzaken, kan lokaal beleid of domeinbeleid zijn. De locaties van de polissen die u wilt controleren zijn:
Computer> Beheersjablonen> Windows-onderdelen> Windows Installer
en
Computer Configuration> Windows Instellingen> Beveiliging Instellingen> Softwarerestrictiebeleid

Vorige Error code: 1624 – ERROR_INSTALL_TRANSFORM_FAILURE
Volgende Error code: 1626 – ERROR_FUNCTION_NOT_CALLED