Excel werkt niet

Excel is handig, maar niet voor applicatie packaging

Bij organisaties die geen systeem hebben voor het beheren van applicaties en packages zien we regelmatig een wildgroei aan “lijstjes”. Herkent u zich in dit probleem?

Wij zien bij deze organisaties dat lijstjes over het algemeen in Excel gemaakt worden. Voor het beheren van grote lijsten gaat het al gauw fout. Al helemaal als je met meerdere collega’s deze lijst moet bijhouden… Lees meer

Waarom is Excel niet geschikt voor Applicatie Packaging?

Er wordt geen historie bijgehouden. Zodra een cel is overschreven weet je niet meer wat de voorgaande waarden waren.

Data uitwisselen met andere systemen is lastig of gewoon niet mogelijk. Hierdoor moet je dezelfde informatie in meerdere systemen bijhouden.

Rapportage is vaak een handmatige en tijdrovende actie en in het ergste geval is de rapportage niet compleet of correct.

u

Er is een risico op een wildgroei aan Excel sheets, waardoor het niet duidelijk is welke informatie nog actueel is.

}

De informatie in de Excel sheet is altijd een momentopname, aangezien deze niet automatisch wordt bijgewerkt.

Het applicatie packaging proces is niet direct inzichtelijk, niet duidelijk voor de medewerkers en niet geborgd, niet helder naar de gebruiker toe en buiten het proces omwerken is.

SparkleFlow maakt een einde aan deze chaos van lijstjes

→ Het applicatie packaging proces verloopt beter, sneller en is te monitoren

→ Een duidelijk overzicht welke applicaties in huis zijn, los van Excel lijsten

→ Inzicht in welke status de applicatie heeft en of er een nieuwe applicatie kan worden aangevraagd

→ Overzicht in applicaties en waar wel of niet meer mee gewerkt wordt binnen de organisatie, met de bijbehorende kosten- en tijdsbesparing

Hoe werkt SparkleFlow?

Beheren vanuit centraal systeem

Als eerste zorgt SparkleFlow er voor dat er een centraal systeem wordt ingericht voor het beheren en uitwisselen van informatie over applicaties en packages. Lees meer

Uw werkwijze waarborgen

Vervolgens wordt het proces (de werkwijze) van de klant geborgd in de workflow van SparkleFlow. Lees meer

Automatiseren

Alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt geautomatiseerd. Deze acties worden door het workflow systeem op exact de juiste momenten gecontroleerd en uitgevoerd. Lees meer

Koppelen met relevante systemen

Vervolgens wordt SparkleFlow gekoppeld met alle relevante systemen (die informatie over de applicaties bevatten), zodat informatie uitgewisseld kan worden. Lees meer

Realtime inzichten vanuit dashboards

Als alles op zijn plek staat wordt er als laatste gewerkt aan de Dashboards, zodat deze alle gewenste inzichten realtime kunnen tonen. Hiermee komt er eindelijk het gewenste inzicht en kan elk stukje informatie per direct gevonden worden.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Onze gebruikers vinden van niet. Zij laten ons steeds weer weten wat ze aan de software hebben en zien het als een onmisbaar hulpmiddel voor het beheren van applicaties en packages. SparkleFlow staat niet voor niets op de lijst van belangrijkste software voor de Rijksoverheid.  

We zijn van 6500 applicaties teruggegaan naar 550 stuks, met de bijbehorende kosten- en tijdsbesparing. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Wim Bergkamp

Coördinator Werkplek Inrichting, RIVM

Voorheen werkten we met een ander systeem, maar we kwamen erachter dat SparkleFlow veel efficiënter werkt en dat mede hierdoor het proces veel beter te optimaliseren is.

Tim Sträter

Werkplek beheer / Ontwikkelaar, Erasmus MC

Wij laten tijdens een demo graag zien wat SparkleFlow voor jouw situatie kan betekenen.

Onze klanten