Join the Club!

 

SparkleFlow Experience

 

 

SparkleFlow Challenge 2023

De SparkleFlow Challenge is een onderdeel van de SparkleFlow Experience. Dit is een initiatief om samen met gebruikers, ambassadeurs en fans leuke dingen te doen. Over het algemeen zullen de evenementen een casual karakter hebben en een enkele keer wat formeler.

De SparkleFlow Challenge richt zich helemaal op autosport. Ben jij snel op circuit Zandvoort? Dan krijg je nu de kans om aan iedereen te laten zien hoe goed jij een auto over dit legendarische circuit kan jagen. We hebben de beschikking over een professionele full motion virtual simracer. We gaan elke maand een aantal van jullie de kans geven om een toptijd neer te zetten (een beetje zoals bij Top Gear). De drie beste tijden aan het eind van dit jaar winnen mooie prijzen. Hierover later meer. Wie durft? Schrijf je nu in onder aan de pagina.

Wat is de SparkleFlow Experience?

De SparkleFlow Experience is een initiatief van SparkleFlow om samen met gebruikers, ambassadeurs en fans leuke dingen te gaan doen. Over het algemeen zullen de evenementen een casual karakter hebben en een enkele keer wat formeler. De evenementen zijn altijd gratis en zonder verplichtingen. Het aantal plekken verschilt per evenement, maar is altijd gelimiteerd, dus weer er snel bij als we weer iets aankondigen.

Waarom doen we dit?

Het team van SparkleFlow bestaat uit enthousiaste techneuten die allemaal hun roots in applicatie packaging hebben. Daarnaast zijn applicatie packagers altijd onze ambassadeurs geweest en hebben we gezamenlijk mooie projecten kunnen neerzetten. Aangezien wij in een niche markt opereren met een complex product werken de standaard formules voor reclame en marketing niet. We willen echter graag onder de aandacht komen en blijven en het liefst op een zo aangenaam mogelijke manier voor alle betrokkenen. Als dank voor alle support die we hebben gekregen van de packagers van Nederland hebben we besloten om ons marketing budget nu eens niet te spenderen aan hippe marketing bureaus die vooral zichzelf heel goed kunnen verkopen, maar aan te wenden voor de SparkleFlow Experience. Dit betekent voor jou leuke events en voor ons (als het mee zit) de nodige aandacht voor onze producten en diensten. Mocht dit niets opleveren, dan zijn we net zo ver als bij een marketing bureau, maar dan hebben we in ieder geval wel een leuke tijd gehad samen.

We hebben er zin in!

Ons laatste event

De VR experience van 2022 heeft plaatsgevonden bij het Enversed VR Center in de Veemhal in Eindhoven. Van te voren zijn we nog gezamenlijk gaan eten bij het Blue Collar Hotel wat dichtbij ligt en goede hamburgers serveert. Hierna gingen we direct door naar het het VR Center. Daar kon je kiezen uit diverse belevingen. Wij hadden gekozen voor de VR Escape Experience. We stapten in groepjes van vier personen tegelijk in de Experience. In tegenstelling tot een traditionele Escape Room, wordt je in VR niet gelimiteerd door de werkelijkheid. Na allerlei verschillende activiteiten en puzzels kon er maar één groep de winnaar zijn. We kijken nu al uit naar het volgende event van de SparkleFlow Experience. Wil jij de volgende keer ook (gratis) mee, schrijf je dan in en volg ons op linkedIn.

Wat we al eerder georganiseerd hebben? Klik hier!

Meld je aan

Laat rechts je gegevens achter en maak kans om aan een van deze fun-events deel te nemen.

Wil je meer weten over SparkleFlow?