Join the Club!

SparkleFlow Experience

Wat is de SparkleFlow Experience?

De SparkleFlow Experience is een initiatief van SparkleFlow om samen met gebruikers, ambassadeurs en fans leuken dingen te gaan doen. Over het algemeen zullen de evenementen een casual karakter hebben en een enkele keer wat formeler. De evenementen zijn altijd gratis en zonder verplichtingen. Het aantal plekken verschilt per evenement, maar is altijd gelimiteerd, dus weer er snel bij als we weer iets aankondigen.

Voor dit jaar hebben we plannen voor de volgende evenementen:

Official F1® Racing Centre
31 Maart 2022

VR Experience

LED Karten

Indoor Skydiven

Pizza Sessies

BBQ (Workshop)

Jouw idee?

Official F1® Racing Centre – 31 Maart 2022

Eindelijk is het zover! We kunnen onze beloften waar gaan maken.
Geen gedoe meer met mondkapjes, QR-codes of ander geneuzel.
Tijd voor de eerste SparkleFlow Experience!

Op donderdag 31 maart gaan we Formule 1 racen in Utrecht (https://www.f1racingcentre.nl/).
Verzamelen zal ongeveer rond 18:30 zijn.
Dan gaan we eerst eten en vanaf 20:00 start het racen.
Alle kosten zijn voor onze rekening, dus je hoeft alleen een goed humeur mee te nemen.
Inschrijven kan via de toegestuurde email.

Ben je verhinderd? Niet getreurd, we gaan dit soort events regelmatig doen.
Voor actuele informatie over de SparkleFlow Experience, klik de volgende link:
https://www.sparkleflow.com/experience/

Wij hebben er erg veel zin in! We hopen jullie ook.

Programma:

  • Ontvangst met een hapje en een drankje
  • Gezamenlijk Diner
  • Rijdersbriefing voor de beste tips & tricks en de belangrijkste regels
  • Race gedurende een uur op een circuit naar keuze
  • Huldiging en uitreiking medailles

Waarom doen we dit?

Het team van SparkleFlow bestaat uit enthousiaste techneuten die allemaal hun roots in applicatie packaging hebben. Daarnaast zijn applicatie packagers altijd onze ambassadeurs geweest en hebben we gezamenlijk mooie projecten kunnen neerzetten. Aangezien wij in een niche markt opereren met een complex product werken de standaard formules voor reclame en marketing niet. We willen echter graag onder de aandacht komen en blijven en het liefst op een zo aangenaam mogelijke manier voor alle betrokkenen. Als dank voor alle support die we hebben gekregen van de packagers van Nederland hebben we besloten om ons marketing budget nu eens niet te spenderen aan hippe marketing bureaus die vooral zichzelf heel goed kunnen verkopen, maar aan te wenden voor de SparkleFlow Experience. Dit betekent voor jou leuke events en voor ons (als het mee zit) de nodige aandacht voor onze producten en diensten. Mocht dit niets opleveren, dan zijn we net zo ver als bij een marketing bureau, maar dan hebben we in ieder geval wel een leuke tijd gehad samen.

We hebben er zin in!

Ons laatste event

De eerste SparkleFlow experience van 2022 heeft plaatsgevonden bij the Official F1 Racing Centre in Utrecht.  Het Racing Centre heeft 3 area’s met elk 20 simulatoren, een restaurant met bar en een briefing room. De avond begon met een gezellig diner in het restaurant. Na het eten hadden we een korte briefing en kon de fun beginnen.  De begeleiding was goed geregeld en de uitleg duidelijk. Het gekozen circuit was het nieuwe circuit van Zandvoort. Na enkele trainingsrondjes had iedereen 1 kwalificatie ronde. Na de kwalificatie kon de race beginnen. Wat was het spannend! Er werd hard gestreden voor de felbegeerde eerste plaats. Wat met name de pret verhoogde was de mogelijkheid om met elkaar te praten via de intercom. Hilarische commentaren deden menigeen bulderen van het lachen. Na een enerverende strijd kon er maar 1 de winnaar zijn. Dat dit een SparkleFlow medewerker was mocht geen verrassing zijn. Denk je dat echter beter te kunnen? Doe dan zeker mee de volgende keer. We vonden het zo leuk, dat we het zeker vaker gaan doen. Maar voordat we dat inplannen gaan we eerst de andere voorgestelde experiences doen. Tot snel!

Wat we al eerder georganiseerd hebben? Klik hier!

Meld je aan

Laat rechts je gegevens achter en maak kans om aan een van deze fun-events deel te nemen.

Wil je meer weten over SparkleFlow?