Impressie van de events van

SparkleFlow Experience

VR Experience 2022

De VR experience van 2022 heeft plaatsgevonden bij het Enversed VR Center in de Veemhal in Eindhoven. Van te voren zijn we nog gezamenlijk gaan eten bij het Blue Collar Hotel wat dichtbij ligt en goede hamburgers serveert. Hierna gingen we direct door naar het het VR Center. Daar kon je kiezen uit diverse belevingen. Wij hadden gekozen voor de VR Escape Experience. We stapten in groepjes van vier personen tegelijk in de Experience. In tegenstelling tot een traditionele Escape Room, wordt je in VR niet gelimiteerd door de werkelijkheid. Na allerlei verschillende activiteiten en puzzels kon er maar één groep de winnaar zijn. We kijken nu al uit naar het volgende event van de SparkleFlow Experience. Wil jij de volgende keer ook (gratis) mee, schrijf je dan in en volg ons op linkedIn.

F1 Racing Experience 2022

De eerste SparkleFlow experience van 2022 heeft plaatsgevonden bij the Official F1 Racing Centre in Utrecht. Het Racing Centre heeft 3 area’s met elk 20 simulatoren, een restaurant met bar en een briefing room. De avond begon met een gezellig diner in het restaurant. Na het eten hadden we een korte briefing en kon de fun beginnen. De begeleiding was goed geregeld en de uitleg duidelijk. Het gekozen circuit was het nieuwe circuit van Zandvoort. Na enkele trainingsrondjes had iedereen 1 kwalificatie ronde. Na de kwalificatie kon de race beginnen. Wat was het spannend! Er werd hard gestreden voor de felbegeerde eerste plaats. Wat met name de pret verhoogde was de mogelijkheid om met elkaar te praten via de intercom. Hilarische commentaren deden menigeen bulderen van het lachen. Na een enerverende strijd kon er maar 1 de winnaar zijn. Dat dit een SparkleFlow medewerker was mocht geen verrassing zijn. Denk je dat echter beter te kunnen? Doe dan zeker mee de volgende keer. We vonden het zo leuk, dat we het zeker vaker gaan doen. Maar voordat we dat inplannen gaan we eerst de andere voorgestelde experiences doen. Tot snel!

Ons eerste event

Driften met BMW’s hebben we in 2019 gedaan met een enthousiaste groep SparkleFlow gebruikers. Diverse mensen leerden dit zo snel, waardoor ze ook al het circuit op mochten om hun kunsten te laten zien. De dag werd afgesloten met een barbecue en iedereen ging daarna met een glimlach op het gezicht naar huis. Een event waar nu nog over gesproken wordt.

Wil je meer weten over SparkleFlow?